0 varer : NOK 0,00 (eks mva)NOK 0,00 (inkl. mva)
Ingen varer i handlekurv
Macadami kaldpresset (Macadamia tetraphylla) Australia, 100
Produktnr.: BO1200/BO1200-100
NOK 74,21NOK 84,60
Kjøp
PRODUKTBESKRIVELSE Fremstilles ved kaldpressing av makadaminøtter. Macadami oljen er en av de beste regenerative oljene som finnes, da den inneholder palmitolsyre (sebum) som finnes naurlig i underhudsfettet. Dette gjør den spesielt fin for tørr og moden hud, der den stimulerer huden og gjenskaper hudens vitalitet og glød. Macadami oljen er en fantastisk , beskyttende olje som trekker relativt lett inn i huden. Dette gjør den velegnet til behandling av arr, solbrennthet, mindre sår og hudirritasjoner.
Denne spesielle oljen er økologisk dyrket og har en god nøtteaktig duft og dyp brunrød farge. Oljen innehar kvaliteter som du vanligvis ikke finner i markedet. Den er egnet både for kosmetisk og kulinarisk bruk. Holdbarhet ca 12 måneder.
FETTSYREINNHOLD Oljesyre 53%, Palmitolsyre 21%, Palmetinsyre 8%, Linolsyre 2%, Stearinsyre 4 %
HUDOLJE Macadami oljen tåles av de fleste. Selv om dette er en nøtteolje er det rapportert få tilfelle av allergiske hudreaksjoner. Den kan brukes i så og si alle typer hudprodukter for tørr og aldrende hud. Oljen passer fint å bruke i det sensitive øyeområdet, samt til massasje og hudolje ved sirkulasjonsproblemer.
Reseptforslag på mykgjørende hudolje:
70 ml macadamiolje, 20ml tistelolje, 10 ml sheasmør og 1 ml eVitamin
Ansiktsolje for de over 40:
60 ml macadamiolje, 35 ml avokadoolje grønn, (5 ml squalene gjør oljen lettere å fordele på huden).
MATOLJE Macadamioljen er med sin nøttesmak en riktig god salatolje. Prøv å blande den (4 sp skjer) med balsamico eddik (1 sp skje) og litt pepper. Macadamioljen er også velegnet til steking.
Denne spesielle oljen er økologisk dyrket og har en god nøtteaktig duft og dyp brunrød farge. Oljen innehar kvaliteter som du vanligvis ikke finner i markedet. Den er egnet både for kosmetisk og kulinarisk bruk. Holdbarhet ca 12 måneder.
FETTSYREINNHOLD Oljesyre 53%, Palmitolsyre 21%, Palmetinsyre 8%, Linolsyre 2%, Stearinsyre 4 %
HUDOLJE Macadami oljen tåles av de fleste. Selv om dette er en nøtteolje er det rapportert få tilfelle av allergiske hudreaksjoner. Den kan brukes i så og si alle typer hudprodukter for tørr og aldrende hud. Oljen passer fint å bruke i det sensitive øyeområdet, samt til massasje og hudolje ved sirkulasjonsproblemer.
Reseptforslag på mykgjørende hudolje:
70 ml macadamiolje, 20ml tistelolje, 10 ml sheasmør og 1 ml eVitamin
Ansiktsolje for de over 40:
60 ml macadamiolje, 35 ml avokadoolje grønn, (5 ml squalene gjør oljen lettere å fordele på huden).
MATOLJE Macadamioljen er med sin nøttesmak en riktig god salatolje. Prøv å blande den (4 sp skjer) med balsamico eddik (1 sp skje) og litt pepper. Macadamioljen er også velegnet til steking.
Produktdetaljer
| Telemark Urtebrænderi as | Telefon: 90222270 | teleurt@c2i.net |
